NİKSAR BELEDİYESİ, TEMİZLİK ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Mart 08, 2021
NİKSAR BELEDİYESİ, TEMİZLİK ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Niksar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri her gün belirlenen plan dahilinde ilçe genelinde temizlik çalışmalarını yürütüyor. Ekipler, çöplerin toplanmasının yanı sıra ana cadde, yol, meydan ve merkezlerin çevre temizliği konusunda yoğun mesai harcamaya devam ediyor.

TÜM MAHALLELER TEMİZ OLACAK

Çevreye önem verdiklerini belirten Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, "Park, bahçe, kaldırımlar ve refüjlerde yabani otların temizlikleri ve mıntıka faaliyetlerini aralıksız sürdürüyoruz. Öte yandan çevre görüntüsünü bozan dal ve katı atıkları temizleme çalışmalarımız da devam ediyor. Belirlediğimiz program dahilinde ekiplerimiz tüm mahallelerimizde park ve bahçelerin temizliği, yolların ve parkların bakım onarımını sürdürüyor. Hemşehrilerimizin yaşam alanlarını temiz ve bakımlı olması için özen gösteriyoruz" dedi.