BAŞKAN ÖZCAN’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Mart 09, 2021
BAŞKAN ÖZCAN’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, bütün İslâm âleminin ve Niksarlı hemşerilerinin Miraç Kandilini kutladı.

Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımlayan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan; “Üç ayların manevî hayatımıza getirdiği bereketle birlikte dinî hayatımızda da önemli bir yeri olan Miraç gecesine ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu mübarek gecenin, İslam dünyasının ve tüm insanlığın içinde bulunduğu başta koronovirüs salgını olmak üzere tüm sıkıntılardan kurtuluşuna ve hidayetine vesile olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Miraç Kandili'nin, sevgi, kardeşlik ve barış duygularını kuvvetlendirmesini, ülkemiz ve tüm insanlık âlemine sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyor, vatandaşlarımızın ve tüm İslam Alemi'nin Miraç Kandili'ni kutluyorum” dedi.