NİKSAR ALTIN CEVİZİNİ BULUYOR

Ekim 11, 2017

Niksar Belediye Başkanlığı öncülüğünde 13 Ekim 2017 Cuma günü saat 10.00'da Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığında “Ceviz Çalıştayı” programı düzenlenecek.
Niksar Belediyesi, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Niksar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve TEMA Vakfı Niksar Temsilciliği işbirliği ile “Ceviz Çalıştayı” programı düzenlenecek.
“Ceviz Çalıştayı” programı panel başkanı GOP. Üniversitesi eski Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ali Kasap ve panelistler Prof.Dr. Yaşar Akça ile Yard.Doç.Dr. Sebahattin Yılmaz’ın ceviz konusunda verecekleri bilgiler eşliğinde başlayacak. Ayrıca çalıştay kapsamında düzenlenen ceviz konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek. Bu yıl 4.sü düzenlenen çalıştayda Niksar’ın altın cevizide seçilecek. Niksar Cevizi ile yapılan yemekler ile yapılan hediyelik eşya sergisi ile sürecek çalıştay, ceviz borsası gezisi ile son bulacak.

Haber Galerisi