ENTEGRE SU PROJESİ KAPSAMINDA TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kasım 03, 2017

Niksar Belediyesi tarafından geliştirilen proje kapsamında AB IPA fonuyla yaklaşık 38 milyon Euro maliyeti olan 'Entegre Su Projesi' kapsamında toplantı düzenlendi. Niksar’da, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yatırım Dairesi Başkanlığı teknik yetkilileri ve müşavir firma olan CDM Smith firması yetkilileri ile Entegre Su Projesi için saha çalışmasını tamamladılar.

Niksar Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen toplantıya Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’ın yanı sıra Etüt Proje Müdürü Danişmend Hüseyin Şahin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yatırım Dairesi Başkanlığı teknik yetkilileri ve müşavir firma olan CDM Smith firması yetkilileri katıldılar. Proje kapsamında sürecek işleyişin konuşulduğu toplantıda, yapılacak faaliyetler sunu ile anlatıldı.

Proje kapsamında; “Yaklaşık 38 Milyon Euro’luk bir bedeli olan projemizin kaynağı ise %85 AB hibesi, %6 bakanlık ve %9’u iller bankası marifeti ile gerçekleştiriyoruz. İnşallah 2018 yılı ikinci yarısında projemiz hayata geçecek”.

Haber Galerisi