BAŞKAN ÖZCAN, MUTLUCA KÖYÜ DERNEĞİ’NİN GECESİNE KATILDI

Kasım 20, 2017

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Mutluca Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik gecesine katıldı.
İstanbul’da yaşayan hemşehrileriyle buluşan Belediye Başkanı Özdilek Özcan, yaptığı konuşmada; “Mutluca Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik gecesine katılmaktan gurur ve onur duydum. Mutluca Köyü Kültür ve Dayanışma Derneğimiz ve İstanbul’da yaşayan Niksarlı kardeşlerimizin böylesine kenetlenmiş olmaları beni mutlu etti. Bu büyük metropolde bir olduk ve iri olduk. Bu güzel geceyi organize eden Mutluca Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Muharrem Arslan ile yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Düzenlenen gece plaket töreni ile son buldu.

Haber Galerisi