İSTANBUL’DAKİ NİKSARLILAR KAHVALTIDA BULUŞTULAR

Kasım 20, 2017

İstanbul Niksarlılar Derneği'nce düzenlenen “Geleneksel Sonbahar Kahvaltısı” ile Niksarlılar bir araya geldiler.
İstanbul'da yaşayan Niksarlıların bir araya gelmesine vesile olan kahvaltı programları İstanbul Niksarlılar Derneği tarafından periyodik aralıklarla geleneksel olarak yapılıyor.
Programın açılışında Dernek Başkanı Şafak Gümen, derneklerinin kuruluşundan bugüne kadar yaptıkları faaliyetlere destek veren, davetlerine icabet eden tüm hemşehrilerine teşekkür etti.
Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ise yaptığı konuşmada; “İstanbul Niksarlılar Derneğimiz tarafından her yıl organize edilen “Geleneksel Sonbahar Kahvaltısı” programına katılmaktan, hemşehrilerimizle hasret gidermekten çok mutlu oldum. Her yıl derneğimiz tarafından düzenlenen bu güzel organizasyon, büyük şehirlerde yaşayan hemşehrilerimizin birbirinden kopmadan, birlik içerisinde yaşamalarına vesile oluyor. Niksar sadece tabelasında yazılı olan 40 bin hemşehrilerimizden oluşmuyor. Ülkemizin ve ülkemiz sınırları dışında yaşayan 100 bini aşkın hemşehrimizin gönlü Niksar diye atıyor. Tüm hemşehrilerimiz ile bir olmalı, iri olmalı ve diri olmalıyız. Taşın altına elimizi değil, gövdemizi sokmalıyız. Çünkü başka bir Niksar yok. İstanbul Niksarlılar Derneğimiz tarafından organize edilen bu etkinlik birliğimizin bir nişanesidir. Düzenlenen etkinlikte büyük emekleri olan dernek başkanımız Şafak Gümen ile yönetim kurulu üyelerine ve geçmişte bu derneğimize emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Kahvaltı sonrasında Belediye Başkanı Özdilek Özcan ve İstanbul Niksarlılar Derneği Başkanı Şafak Gümen hemşehrileriyle sohbet ederek, hasret giderdiler.