ŞAMPİYONDAN BAŞKAN ÖZCAN’A ZİYARET

Kasım 29, 2017

Bu yıl ülkemizde düzenlenen Dünya Plaj Güreşi Şampiyonasında 96 kiloda dünya şampiyonu olan hemşehrimiz Erhan Yaylacı, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Bu yıl Balkan Gençler Güreş Şampiyonasında ve Dünya Plaj Güreşi Şampiyonasında 96 kiloda şampiyon olan hemşehrimiz Erhan Yaylacı’yı Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan makamında kabul etti. Yaptığı derecelerden ötürü kendisini kutlayan Başkan Özcan, şampiyonu altınla ödüllendirdi.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan yaptığı konuşmada; “Ülkemiz bayrağını balkan ve dünya şampiyonasında göndere çektiren Erhan Yaylacı kardeşimize teşekkür ediyorum. Kendisinden çok umutluyuz. İnşallah daha nice zaferlerle ilçemize gelecek. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Şampiyon Erhan Yaylacı’ya ziyaretinde antrenör Ali Sivri, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Celal Şahin ve Mali Hizmetler Müdürü Şükrü Kırış eşlik ettiler.

Haber Galerisi