BAŞKAN ÖZCAN’DAN ÖZEL İNSANLARA ZİYARET

Aralık 04, 2017

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, 3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebetiyle Niksar Bedensel Engelliler Derneği ile ZİÇEV’i ziyaret etti.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, 3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebetiyle özel insanları ziyaret etti. İlk olarak Niksar Bedensel Engelliler Derneği’ni (NİKBED) ziyaret eden Belediye Başkanı Özdilek Özcan, burada engelli bireyler tarafından yapılan ürünleri inceledi. Niksar Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Adnan Ünsal ve dernek üyelerinin sorunlarını dinleyen Başkan Özcan, sıkıntıların kısa sürede çözüleceğini bildirdi.

Belediye Başkanı Özdilek Özcan ziyaretler kapsamında ZİÇEV’i ziyaret ederek okul yönetimi ile buluştu. Her iki ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Özdilek Özcan; “Şahsım olarak öncelikli olarak engelli ifadesi yerine ben onları Özel İnsanlar olarak isimlendiriyorum. Çünkü onlar gerçekten özellikleri olan önemli bir sıfatın sahipleridir. Onlar bizim kardeşimiz, can dostlarımızdır. Hayatın her alanında bilgileri, becerileri ile kendilerine imkan sunulduğunda bizleri hayretlere düşürebilecek düzeyde örnek çalışmalara imza atan Özel İnsanlara sahip bir şehrin Belediye Başkanı olarak onlarla ne kadar övünsem yeridir. Normal insanlarla aynı eşit haklara sahip olduğumuz Özel İnsanların başta eğitim olmak üzere spor ve sanat gibi çok çeşitli alanlarda etkin bir başarıya ulaşması için Niksar Belediyesi olarak her türlü çabayı bugüne kadar kararlı şekilde ortaya koyduk, bundan sonraki süreçte de aynı kararlı tutumumuzu sürdüreceğiz. Sabır, metanet ve sevgi abideleri olan özel insanlara hizmet edebilmenin bizleri ziyadesiyle mutlu ettiğini belirtmek isterim. İmkanlarımız çerçevesinde onların daha iyi hayat sürdürmeleri en asli görevlerimizden birisidir. Tüm Özel İnsanlarımızın bu anlamlı günlerini tebrik ediyor, sağlık, başarı ve mutluluk temenni ediyorum"

Haber Galerisi