BAŞKAN ÖZCAN’DAN KARDEŞ ŞEHİR BURSA’YA ZİYARET

Aralık 27, 2017

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, bu yıl yapılan protokol ile kardeş şehir olunan ve sonrasında Recep Altepe’den boşalan belediye başkanlığı makamına seçilen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Niksar ve Bursa’nın ortak projelere imza atacağını belirterek, Niksar Belediyesi ile ilişkilerini sıcak tutacaklarını belirtti.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ise kardeşliği pekiştirmek adına iki belediyenin ortak tüm çalışmalarda yer alacağını söyleyerek; “Bursa’mız ve Niksar’ımız ovası ve havasıyla birbirine benzeyen iki güzel şehir. Kardeşlik protokolümüzü bu yıl gerçekleştirmiştik. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Alinur Aktaş başkanımızı tebrik ediyor, kendilerine hayırlı görevler diliyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’a ziyarette Niksar Belediyesi Etüt Proje Müdürü Danişmend Hüseyin Şahin eşlik etti.