BELEDİYE İLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Ocak 02, 2018
BELEDİYE İLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Niksar Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.
Niksar Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında bireylere, genel, mesleki ve teknik kurslar düzenleyerek sosyal ve kişisel gelişimlerini desteklemek ve belge almalarını sağlamak adına protokol imzalandı.
Niksar Belediye Başkanlığı makamında düzenlenen imza törenine Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Bolat katıldı. Karşılıklı atılan imzaların ardından açıklama yapan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan; “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile Niksar Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları, Nizamettin Yağıbasan Bilgi Evi ve Hanımlar Yaşam Merkezimizde hemşehrilerimiz için açmayı planladığımız kurslar için protokol imzaladık.Bu merkezlerimizde açacağımız kursların sonrasında imzaladığımız protokol neticesinde hemşehrilerimize Milli Eğitim Bakanlığı onaylı belgelerimizi vereceğiz. İlçemize hayırlı olsun” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Bolat ise yaptığı konuşmada eğitim ve öğretime verilen destekten ötürü Belediye Başkanı Özdilek Özcan’a teşekkür etti.