NİSMEK KURSLARI BAŞLIYOR

Şubat 02, 2018

Niksar Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (NİSMEK) başlıyor.

Niksar Belediyesince ücretsiz kursların açılacak ve Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikaların verileceği Niksar Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (NİSMEK) için çalışmalar tamamlandı. Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Niksar Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (NİSMEK) binamız faaliyete geçiyor. Belediyemiz ile Halk Eğitim Merkezimiz ortaklığı ile çini kursu, takı tasarımı, dikiş kursu ve nakış kursu olmak üzere 4 kursumuz 5 Şubat Pazartesi günü başlayacaktır.  Hemşehrilerimizin istediği kurslar için aşağıdaki link üzerinden kayıt yaptırabilir yada açılmasını istediğiniz kurslara başvurularınızı yaptığınız takdirde diğer kurslarında açılması konusunda çalışmalarımızı başlatabiliriz” dedi.

Kayıt olmak isteyenler https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdhwJu287lQBLdTf8IOnKl9zYNOwWakBcN5TJHgFH7o5IWF8A/formResponse adresinden kayıt işlemlerini yaptırabilirler.