BAŞKAN ÖZCAN’DAN ÖĞRENCİLERE ZİYARET

Şubat 05, 2018
BAŞKAN ÖZCAN’DAN ÖĞRENCİLERE ZİYARET

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, yarıyıl tatilinin bitiminin ardından başlayan 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı ikinci döneminde Büyük Ata İlkokulu’nu ziyaret etti.

15 günlük yarıyıl tatili sonrasında ikinci döneme başlayan öğrencileri ziyaret eden Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, öğrencilere başarılar diledi. Büyük Ata İlkokulunu ziyaret eden Başkan Özcan, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Sınıflara girerek öğrencilerle görüşen Belediye Başkanı Özdilek Özcan yaptığı konuşmada; “Eğitim-öğretim yılının 2. döneminin ilk günü ders başı yapan olan tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı bir dönem diliyorum. Gençler, azim ve çalışmak başarının ilk adımı. Hepinizin bundan yola çıkarak harika bir döneme başladığınızı biliyor, tüm kalbimle başarılar diliyorum. Rabbim sizlere güzel bir dönem geçirmelerini nasip eylesin” dedi.