BAŞKAN ÖZCAN ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU

Mart 02, 2018
BAŞKAN ÖZCAN ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Niksar Anadolu Lisesince düzenlenen "Rol Model - Tecrübeyle Buluşma" konulu programa katıldı.

Niksar Anadolu Lisesi yönetimi öğrencilerin gelecekte seçecekleri meslekler konusunda "Rol Model - Tecrübeyle Buluşma" konulu program düzenledi. Tertiplenen programa Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ve Serhat Aykut konuşmacı olarak katıldılar.

Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ve Serhat Aykut deneyimleri ile meslekleri hakkında öğrencilere bilgi verdiler.

Niksar Anadolu Lisesi Müdürü Metin Özdemir programa katılımlarından ve okula yapılan desteklerden ötürü Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ve beraberindekilere hediye takdiminde bulundu.