“BAŞ TACI HANIMLARA YAŞAM ALANI İNŞAA EDİYORUZ”

Mart 02, 2018
“BAŞ TACI HANIMLARA YAŞAM ALANI İNŞAA EDİYORUZ”

Niksar Belediyesince Niksarlı bayanlar için geliştirilen “Baş Tacı Yaşam Merkezi” hazırlıkları devam ediyor.

Niksarlı bayanların el becerileri ve keyifli zaman geçirebilecekleri bir merkez inşaa ediliyor. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan; “Hanım kardeşlerimizin çeşitli sanat dalları ile el becerilerini, damak tadı kültürümüzü lezzet atölyesiyle buluşturup hünerlerini, diğer kurslarımızla yeteneklerini sergileyebilecekleri ve etkinlikleri ile bahçesinde, keyifli anlar geçirebilecekleri bir yaşam alanı inşaa etme gayreti içerisindeyiz. Allah'ın izni ile yakında açılışını gerçekleştirmeyi plânladığımız "Baş Tacı Yaşam Merkezi" ile hanım kardeşlerimizin hizmetinde olacağız” dedi.

BAŞ TACI YAŞAM MERKEZİNDE AÇILACAK KURSLAR

Yemek Kursu, Pastacılık Kursu, Fitness – Platess Kursu, Bilgisayar Temel Eğitim Kursu, Dil Eğitimi Kursu, Okuma-Yazma Kursu, Ebru Kursu, İğne Oyası Kursu, El Örgüsü Kursu, Resim Kursu, Yağlı Boya Kursu, Dikiş Atölyesi Kursu, Ahşap Boyama Kursu, Tel Kırma Kursu, Takı Tasarımı Kursu, Yöresel Tasarım Kursu, Ahşap Oyma Kursu, Alçı Bebek Kursu, Kumaş Baskı Kursu, Sabun Yapım Kursu, Ev Aksesuarları Kursu, Yöresel Bebek Kursu, Kuaförlük Kursu, Cilt Bakım Kursu, Manikür Kursu, Pedikür Kursu.

Kurslar hakkında bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyen hanım kardeşlerimizin Niksar Belediyesi girişinde bulunan Beyaz Masa görevlilerine ve Halk Eğitim Müdürlüğüne başvuru yapması duyurulur.