“TÜM ENERJİMİZİ NİKSAR’IN GELİŞİMİ İÇİN HARCIYORUZ”

Mart 06, 2018
“TÜM ENERJİMİZİ NİKSAR’IN GELİŞİMİ İÇİN HARCIYORUZ”

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan mahallelerde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Özcan incelemelerin ardından yaptığı açıklamada; “Tüm enerjimizi Niksar’ın gelişimi için harcıyoruz” dedi.

Niksar’a 2014 yılından bugüne kadar yaptığı çalışmalar ile ilçenin gelişimine ivme kazandıran Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, büyük projelerin yanı sıra mahallelerde devam eden çalışmaları da yerinde inceliyor. Galericiler Sitesi Projesi, Toplulaştırma Projesi ile birlikte Gazi Ahmet Mahallesi Bülbül Sokakta devam eden yol çalışmaları, Gazi Osman Paşa Mahallesi Narlık Sokakta devam eden taş duvar yapım çalışmaları ve Akpınar Mahallesinde devam eden yol kaplama çalışmalarını yerinde inceleyen Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

Çalışmalarda yaptığı incelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Özdilek Özcan şunları söyledi; “Niksar’ın çehresini ve kaderini değiştirmek için tüm ekibimizle zaman mefrumu gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Organize Sanayi Bölgemize bir yandan yatırımcılarımızı çekerek hemşehrilerimize yeni ekmek kapıları açarken bir yandan da büyük projeler üretiyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana bir çok büyük projemizi tamamladık. Bu yıl inşallah açılışlarını yapacağımız projeler ile bu çalışmalarımızı taçlandıracağız. Büyük projelerin yanı sıra mahallelerimizde ki sıkıntılarımızı ertelemeden çözüyoruz. Günlük otuz ekibimiz şehrimizin sorunlarını çözmek için çalışıyor. Niksar halkımızın gönülleri ferah olsun. Bizler girilmedik sokak bırakmayacağız. Tüm enerjimizi Niksar’ın gelişimi için harcıyoruz. Bizlere güvenen tüm halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.