NİKSAR BELEDİYE BAŞKANI ÖZCAN’DAN TIP BAYRAMI MESAJI

Mart 14, 2018
NİKSAR BELEDİYE BAŞKANI ÖZCAN’DAN TIP BAYRAMI MESAJI

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutladı.
Belediye Başkanı Özdilek Özcan mesajında, “Bireylerin daha kaliteli ve huzurlu bir yaşam sürdürmesini amaçlayan tıp bilimi, her geçen gün gelişme göstererek sürekli bir ilerleme halindedir. Ayrıca ülkelerin refah seviyesini belirlemesi adına da önemli bir göstergedir. Bunun gerçekleşmesi sağlık hizmetlerinin en iyi şekilde uygulanmasına ve geliştirilmesine bağlıdır. Nitelikli bir yaşam sunmayı ilke edinerek her şartta büyük bir emek ve özveriyle hizmet veren sağlık çalışanlarımız insanlarımızın sağlıklı bir yaşam sürmeleri için her türlü gayreti göstermektedir. Bu duygu ve düşüncelerle gece gündüz demeden onurlu ve kutsal bir görevi büyük özveriyle yerine getirmeye çalışan tüm sağlık çalışanlarının ‘14 Mart Tıp Bayramını’ kutluyor; başarılı hizmetlerinin devamını diliyorum” ifadelerini yer verdi.