BAŞ TACI HANIMLARA, BAŞ TACI YAŞAM MERKEZİ

Mart 14, 2018
BAŞ TACI HANIMLARA, BAŞ TACI YAŞAM MERKEZİ

Niksar Belediyesince projelendirilen ve 8 Mart Dünya Kadınlar gününde açılışı yapılan Baş Tacı Yaşam Merkezi kurs kayıtları devam ediyor.

Niksar Belediyesince yapımı tamamlanıp 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde açılışı gerçekleştirilen Baş Tacı Yaşam Merkezi’nde kayıtlar tüm hızıyla devam ediyor. İçerisinde bir çok kursu barındıran merkez, Niksar’da ilk ve tek tamamen bayanlara ait proje konumunda. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan; Danişmendlilere başkentlik yapmış, baş tacı şehrin, baş tacı hanımefendileri; Her anlamda kullanılmak üzere sizler için hayata geçirmeye özen gösterdiğimiz Baş Tacı Yaşam Merkezimizde, bazı kurslarımıza kayıtlar devam etmektedir. Yeteneklerinizi emeğinizle harman edip kendinizi ifade etmeniz, toplumda her zaman söz sahibi olmanız bizler için, toplumların ayakta durabilmesi için çok kıymetli. Bu anlamda hepinizi bir kez daha davet ediyor, yaşam merkezinizi sağlık, afiyet dolu, güzel günlerde kullanmanızı diliyorum” dedi.

BAŞ TACI YAŞAM MERKEZİNDE AÇILACAK KURSLAR

Yemek Kursu, Pastacılık Kursu, Fitness – Platess Kursu, Bilgisayar Temel Eğitim Kursu, Dil Eğitimi Kursu, Okuma-Yazma Kursu, Ebru Kursu, İğne Oyası Kursu, El Örgüsü Kursu, Resim Kursu, Yağlı Boya Kursu, Dikiş Atölyesi Kursu, Ahşap Boyama Kursu, Tel Kırma Kursu, Takı Tasarımı Kursu, Yöresel Tasarım Kursu, Ahşap Oyma Kursu, Alçı Bebek Kursu, Kumaş Baskı Kursu, Sabun Yapım Kursu, Ev Aksesuarları Kursu, Yöresel Bebek Kursu, Kuaförlük Kursu, Cilt Bakım Kursu, Manikür Kursu, Pedikür Kursu.

Ayrıca Tacı Yaşam Merkezi’nden yapılan açıklamada kurslar için yapılacak başvuru sayısına göre yukarıdaki kursların açılacağı belirtildi.