“ECDADIMIZIN EMANETLERİNE SAHİP ÇIKIYORUZ”

Mart 21, 2018
“ECDADIMIZIN EMANETLERİNE SAHİP ÇIKIYORUZ”

Melik Gazi Türbesi ile çevresinde belediye ekiplerince restorasyon ve çevre düzenleme çalışmaları yapıldı. Başkan Özcan konuyla alakalı yaptığı konuşmada; “Melik Gazi Türbemiz ve çevre yollar ile duvarlarımızı tarihimize uygun bir şekilde düzenleyerek, çalışmalarımızı sonlandırdık” dedi.

Vakıflar Bölge Müdürlüğünce restorasyonu yapılan Melikgazi Türbesi çevresinde Niksar Belediyesi ekipleri duvar ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamladılar. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Özdilek Özcan; Ecdadına sahip çıkmayan bir millet, kaybolmaya mahkûmdur. Bizler gücümüzü ecdadımızdan alıyor, onların çizdiği yolda yürümek ve onlara layık bir nesil olmak için çabalıyoruz. Melik Gazi Türbemiz ve çevre yollar ile duvarlarımızı tarihimize uygun bir şekilde düzenleyerek, çalışmalarımızı sonlandırdık. Rabbim ecdadımızın şefaatlerine bizleri de nail eylesin” dedi.