BAŞKAN ÖZCAN'DAN 'DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ' MESAJI

Mart 21, 2018
BAŞKAN ÖZCAN'DAN 'DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ' MESAJI

Engelsiz bir Niksar hedeflediğini her fırsatta dile getiren Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan; engelli vatandaşların taleplerini, imkanları en iyi şekilde kullanarak yerine getirmeyi görev bildiklerini söyledi.

‘Down Sendromu Farkındalık- Günü’nün anlam ve önemine dikkati çeken Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan şöyle konuştu: “Özel çocuklarımızın ve ailelerin talepleri bizler için çok önemli. Down sendromlu çocuklarımızın hayatları boyunca ön yargı ve ayrımcılığa maruz kalmadan yaşamlarını sürdürebilmesi için üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Çocuklarımız milletimizin en değerli varlığı, sevinç ve ümit kaynağıdır. Çocuklar hiçbir çıkar gözetmeksizin sever. Bu sevginin içinde hiçbir beklenti bulamazsınız. Toplum olarak çocukların bu saf ve gerçek sevgisine layık olmalı, hiçbir ayrım gözetmeksizin çocuklarımıza hak ettikleri değeri vermeliyiz. Down sendromlu çocukların insani değerleri yüksektir ve yürekleri sevgi doludur. Sevgi dolu çocuklarımızın, hayatın bütün güzelliklerini yaşamalarını, daima mutlu ve umutlu olmalarını temenni ediyorum.