NİKSAR’DAN KARDEŞ ŞEHİR BURSA’YA ZİYARET

Nisan 02, 2018
NİKSAR’DAN KARDEŞ ŞEHİR BURSA’YA ZİYARET

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

2017 yılında imzalanan prokotol ile kardeş şehir olan Niksar ve Bursa ile ilişkiler sıklaşıyor. Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret ederek ortaklaşa yapılacak projeler konusunda fikir alışverişinde bulundular. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı Niksar’a davet eden Belediye Başkanı Özdilek Özcan, ortaklaşa programlar ve projeler yapacaklarını belirtti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise yaptığı konuşmada kısa zamanda Niksar’ı ziyaret edeceğini belirtti.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’a ziyaretinde Başkan Yardımcısı Fatih Dönmezoğlu, Bursa Tokatlılar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Alpat, Bursa Niksarlılar Derneği Başkanı Nazmi Gökmen ile Niksar Belediyesi Etüt Proje Müdürü Danişmend Hüseyin Şahin eşlik ettiler.