“ÜST GEÇİT PROJELERİMİZİ BU YIL GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Nisan 06, 2018
“ÜST GEÇİT PROJELERİMİZİ BU YIL GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, bu yıl içerisinde belirlenen üç alanda üst geçit projelerini gerçekleştireceklerini söyledi.

Niksar’da artan trafik yükü nedeniyle öğrencilerin okul giriş ve çıkışında problem yaşamamaları adına Niksar Belediyesince üst geçit projesi geliştirildi. Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan konuyla alakalı yaptığı açıklamada bu yıl belirlenen üç bölgede üst geçit projesi uygulayacaklarını söyledi. Başkan Özcan yaptığı konuşmada; “Okul önleri ve yakınlarında ki yoğun araç trafiği öğrencilerimiz için tehlike arz etmekte olduğu aşikârdır. Evlatlarımızın güvenli şekilde okullarına ve evlerine ulaşabilmeleri için ilk etapta İlçemizin üç önemli noktasında uygulanmak üzere üst geçit projeleri hazırladık. İlçemizde TOKİ Ulucan Okulu önü, Şehit Astsubay Naci Yıldırım Caddesi ve Kaya İsmet Özden Okulu önüne olacak şekilde hazırlayarak, bu yıl yapımına başlayacağız.Herşey evlatlarımızın güvenliği için” dedi.