NİKSAR’DA HEDEF BAL LİGİ

Nisan 10, 2018
NİKSAR’DA HEDEF BAL LİGİ

2017/2018 Tokat Amatör Ligini şampiyon olarak bitiren, Niksar Belediyespor Futbol Takımı, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’ı makamında ziyaret ettiler.

Bu sezon aldığı başarılı sonuçlarla şampiyonluğa uzanan ve 15 Nisan 2018 Pazar günü saat 15.00’da Tokat G.O.P. Stadyumunda Turhalspor ile Bölgesel Amatör Lige yükselme maçına çıkacak olan Niksar Belediyespor Futbol takımı yönetici, antrenör ve oyuncuları Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’ı ziyaret ettiler.

2017/2018 Tokat Amatör Ligini şampiyon olarak bitiren Niksar Belediyespor Futbol takımını kutlayan Belediye Başkanı Özdilek Özcan, bu yıl Bölgesel Amatör Lige yükseleceklerinden emin olduklarını belirtti. Başkan Özcan yaptığı konuşmada; “Tokat Amatör Ligde sezonunu şampiyon olarak bitiren Niksar Belediyespor Futbol Takımımızı halkın makamında kabul ettik. Takımımızı canı gönülden kutluyorum. Artık Bölgesel Amatör Lige yükselmek için tek maçımız kaldı.
Tüm halkımızı 15 Nisan 2018 Pazar günü saat 15.00'da Tokat G.O.P. Stadyumunda Turhalspor ile oynanacak BAL Ligi yükselme maçına davet ediyorum” dedi.

Ayrıca, 15 Nisan 2018 Pazar günü saat 13.30’da Şehitler Saat Kulesi önünden maç için araç kaldırılacağı belirtildi.