NİKSAR BELEDİYESİ DÜĞÜN SARAYI’NIN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Nisan 28, 2018
NİKSAR BELEDİYESİ DÜĞÜN SARAYI’NIN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Niksar Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen Niksar Belediyesi İş Merkezi’nin en üst katında bulunan Niksar Belediyesi Düğün Sarayının açılışı gerçekleştirildi.

Yoğun katılımın olduğu açılışa Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Dönmezoğlu, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Yaramış ile çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan; Niksar'ımızın en gözde bölgesinde bulunan ve en prestijli projemiz olan Belediye İş Merkezimizin en üst katında bulunan "Niksar Belediyesi Düğün Sarayı"mızın açılışını siz değerli hemşehrilerimiz ile gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık 1000 kişi kapasiteli ve terasında kafeteryası bulunan Niksar Belediyesi Düğün Sarayı ilçemize hayırlı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

Açılışın ardından Niksar Belediyesi Düğün Sarayını hemşehrilerine anlatan Başkan Özcan, açılışa katılan herkese teşekkür etti.