BAŞKAN ÖZCAN’DAN 1 MAYIS KAHVALTISI

Mayıs 01, 2018
BAŞKAN ÖZCAN’DAN 1 MAYIS KAHVALTISI

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle belediyede işçi statüsünde çalışan işçilere kahvaltı vererek bayramlarını kutladı.

Niksar Kule Park’ta 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle düzenlenen kahvaltıda belediye çalışanlarıyla bir araya gelen Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, tüm çalışanlarla birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını vurguladı. Başkan Özcan; "Niksar Belediyesi olarak 4 yıllık hizmet dönemimizi geride bıraktık. Bu süre zarfında siz değerli işçi kardeşlerimin emek ve özverili çalışmalarıyla ilçemize güzel hizmetler kazandırdık. Niksar bizim evimiz. Bizler de büyük bir aileyiz. Bu birliktelik çerçevesinde halkımızın bizden beklediği iş ve hizmetleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Siz değerli işçi kardeşlerimle birlikte olmaktan onur duyuyorum. İnşallah, daha güzel yarınlarda buluşacağız. Hepinizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Belediye İş Sendikası Tokat Şube Başkanı İsmail Duman, belediye çalışanları adına Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’a hediye takdiminde bulundu.

Düzenlenen kahvaltı programına Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’ın yanı sıra, Belediye İş Sendikası Tokat Şube Başkanı İsmail Duman, Belediye İş Sendikası Niksar İlçe Temsilcisi Naci Güneş ve belediye çalışanları katıldılar.