TÜRK DÜNYASI BİRLİK YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ

Mayıs 05, 2018
TÜRK DÜNYASI BİRLİK YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ
  1. Uluslararası Türk Dünyasına Hizmet Ödülleri kapsamında “Türk Dünyası Birlik Yürüyüşü” düzenlendi.

Niksar Kaymakamlığı, Niksar Belediyesi, Türk-İş Birliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) ve Türk Dünyası Yazarlar Ve Sanatçılar Vakfı (TÜRKSAV) işbirliği ile düzenlenen ’22. Uluslararası Türk Dünyasına Hizmet Ödülleri’  töreni kapsamında “Türk Dünyası Birlik Yürüyüşü” düzenlendi.

Mehteran eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüşe Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya, TOŞAYAD Başkanı Hasan Akar ile çok sayıda şair yazar ve vatandaşlar katıldı.

Niksar Vakıf İş Merkezi önünden başlayan yürüyüş, İlçe Kapalı Spor Salonu önünde düzenlenen mehteran gösterisi ile son buldu.