NİKSAR’DA ATLI SAVAŞ GÖSTERİLERİ ÖNCESİNDE YÜRÜYÜŞ DÜZENLENDİ

Mayıs 06, 2018
NİKSAR’DA ATLI SAVAŞ GÖSTERİLERİ ÖNCESİNDE YÜRÜYÜŞ DÜZENLENDİ
  1. Uluslararası Türk Dünyasına Hizmet Ödülleri kapsamında düzenlenen Cirit, Kökbörü ve Atlı Savaş Sanatları Gösterisi öncesi atlılar ve mehteran eşliğinde yürüyüş düzenlendi.

15 Temmuz Demokrasi Meydanında başlayan yürüyüşe Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ile 22'nci Uluslararası Türk Dünyasına Hizmet Ödülleri töreni kapsamında ilçede bulunan çok sayıda yazar, şair ve vatandaşlar katıldı.

15 Temmuz Demokrasi Meydanında başlayan yürüyüş otogar mevkiinde son buldu.

Yürüyüşün ardından konuşan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan; “Niksarlı hemşehrilerimiz ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi Meydanımızda buluşarak atlılar ve mehteran eşliğinde birlik yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Yürüyüşümüze katılan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.