32 YILLIK AYVAZ PARKI YENİLENİYOR

Mayıs 08, 2018
32 YILLIK AYVAZ PARKI YENİLENİYOR

Niksar’da 1986 yılında dönemin belediye başkanı Selahattin Hançer tarafından yapılan ve Ayvaz Mahallesinde bulunan Ayvaz Parkının yenileme projesi çalışmaları tamamlandı.

Niksar Belediyesi ekiplerince Ayvaz Parkının yenileme projesi çalışmaları tamamlandı. 1986 yılında dönemin belediye başkanı Selahattin Hançer tarafından yapılan Ayvaz Parkı hakkında açıklamalarda bulunan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan; “1986 yılında Belediye Başkanlarımızdan rahmetli Selahattin Hançer döneminde Niksar halkımızın hizmetine sunulan Ayvaz Parkımızı yenilemek adına proje çalışmalarımızı tamamladık. Kısa sürede parkımızın yenileme çalışmalarına başlayacağız. İlçemize büyük emekleri dokunan Selahattin Hançer başkanımızı rahmetle anıyorum” dedi.