“NİKSAR’DA ENGELLERİ KALDIRDIK”

Mayıs 11, 2018
“NİKSAR’DA ENGELLERİ KALDIRDIK”

10-16 Mayıs Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Niksar Bedensel Engelliler Derneği Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret etti. Ziyarette dernek üyeleriyle sohbet eden Başkan Özcan yaptığı açıklamada; “Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Niksar Bedensel Engelliler Derneği Engelsiz Yaşam Merkezinde bulunan özel insanlarımızı ziyaret ettik. Kendilerinin sosyal hayata tutunmaları adına belediyemizce gereken ne çalışma varsa gerçekleştiriyoruz. Niksar Bedensel Engelliler Derneğinin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bizler bu altyapıyı daha da geliştirerek Engelsiz Yaşam Merkezimizde çeşitli el sanatlarının öğrenimi konusunu özel insanlarımızın yanında olduk. Merkezimiz yanı sıra Engelsiz Taşıma Aracı ile Engelsiz Park projemizi gerçekleştirerek özel insanlarımızın dualarında yer aldık. Engelsiz bir Niksar için çalışıyoruz” dedi.

Niksar Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Adnan Ünsal ise yaptığı açıklamada, her zaman yanlarında olduklarını hissettiren Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Ünsal yaptığı açıklamada; “Bizleri her zaman onurlandıran ve yanımızda olduğunu Belediye Başkanımız Özdilek Özcan’a şükranlarımı sunuyorum. İlçemizde yaşayan ve evinden dışarıya çıkamayan engelli kardeşlerimizin elinden tuttu. Bizler artık istediğimiz her noktaya Engelsiz Taşıma Aracı ile gidiyor, geziler düzenleyebiliyoruz. Ayrıca Engelsiz Yaşam Merkezimizde çini, ahşap yakma ve boyama ile birçok el sanatlarımızı icra ediyoruz. Bizlere yaşam alanları sunan ve engelsiz bir Niksar için çalışan Belediye Başkanımız Özdilek Özcan’dan minnettarız. Bu yıl ki Dünya Engelliler Gününe buruk girdik. Üyelerimizden Hakan Ertuğral’ı ebediyete uğurladık. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin” dedi.