NİKSAR BELEDİYESİ’NDEN ÖZEL İNSANLARA İFTAR

Mayıs 16, 2018
NİKSAR BELEDİYESİ’NDEN ÖZEL İNSANLARA İFTAR

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan tarafından 10-16 Engelliler Haftası münasebetiyle özel insanlara iftar yemeği verildi.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Niksar Bedensel Engelliler Derneği üyeleri ve ZİÇEV'de eğitim gören öğrencilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Cumhuriyet Çay Bahçesinde düzenlenen programa Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan'ın yanı sıra Niksar Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Adnan Ünsal, Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Yavuz Eren, ZİÇEV Niksar Şube Müdürü Seray Kaynar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmayı kendilerine görev belirlediklerini vurgulayan Başkan Özcan, "Öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben her zaman söylüyorum hiçbir engelli kardeşimizi biz engelli olarak görmüyoruz. Sizler özel insanlarımızsınız. Bugüne kadar huzur içinde, arzu ettiğiniz biçimde yaşamanızı, yaşayacağınız ortamı sizlere sağlamak arzusu, dileği, çabası içinde olduk. Hepimiz her an bir engelli adayıyız. Sizlerin yaşamını kolaylaştırmak, sizleri daha mutlu ve huzurlu kılmak bizlerin görevi sayıyoruz. Gönlümüz ve yüreğimiz hep sizlerle birlikte. Sizler mutlu olduğunuz ölçüde biz de mutlu olacağız" dedi.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan huzur, barış ve kardeşliğin öneminin altını çizerek, "Niksar Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin emrinde ve hizmetinde olduğumuzu bilmenizi isterim. Böyle güzel bir akşamda bizlerle bir araya geldiniz bu akşam bu güzelliği paylaşıyor ve yaşıyoruz. Hepinize sağlık ve esenlikler diliyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum" şeklinde düşüncelerini ifade etti.

Düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Niksar Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Adnan Ünsal, Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Yavuz Eren, ZİÇEV Niksar Şube Müdürü Seray Kaynar yaptıkları konuşmada Niksar Belediyesinin engelliler hakkında yapılan çalışmalardan ötürü çok mutlu olduklarını belirterek,  bu döneme kadar ramazanın böylesine dolu dolu geçmediğini ve düzenlenen iftar programından dolayı Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan'a teşekkür ettiler.