NİKSAR BELEDİYESİ PERSONELİ İFTARDA BULUŞTU

Mayıs 18, 2018
NİKSAR BELEDİYESİ PERSONELİ İFTARDA BULUŞTU

Niksar Belediyesi personeli iftar yemeğinde bir araya geldi.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, her yıl geleneksel olarak Ramazan ayında belediye çalışanlarına verdiği iftarı bu yıl da tekrarladı. İftar yemeğine Başkan Özcan ailesiyle iştirak ederken, belediye personeli de verilen davete tam kadro katıldı.

İftara katılan personelle tek tek ilgilenen Belediye Başkanı Özdilek Özcan, katılım sağlayan personellere teşekkür etti. Başkan Özcan burada yaptığı konuşmada; “Niksar Belediyesi ailesi olarak bir araya gelmekten çok mutluyum. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Şükrolsun ki sağlıkla ve sıhhatle bir araya geldik. Böylesine güzel günlerde bir araya gelmeyi Rabbim bizlere nasip eylesin” dedi.

İsrail’in Kudüs’ü başkent olarak ilan etmesi ve ABD’nin tanımasını kınayan Belediye Başkanı Özdilek Özcan; “İsrail ile ABD’nin birlikte ortaklaşa düzenledikleri bu oyunu kabul etmiyoruz. Şehitlerimiz var. İçimiz yanıyor. Kudüs Filistin’indir ve öyle kalacaktır. Siz değerli çalışma arkadaşlarımızdan Filistin için dua etmenizi istiyorum. İsrail’in sonunu inşallah hep birlikte göreceğiz” dedi.

Niksar Belediye Düğün Sarayında düzenlenen iftar yemeğine Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Fatih Dönmezoğlu ile belediye meclis üyeleri katıldı.