BAYKENT CAMİİ TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Mayıs 21, 2018
BAYKENT CAMİİ TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bağlar Mahallesinde Niksar Belediyesi, İlçe Müftülüğü ve Baykent İnşaat’ın katkılarıyla yapılacak olan Baykent Caminin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Niksar Belediyesi, İlçe Müftülüğü ve Baykent İnşaat arasında imzalanan protokol ile Bağlar Mahallesi’ne cami yapımı için çalışmalar başlatıldı. Düzenlenen temel atma töreninde konuşan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, caminin yapılmasına vesile olan Baykent İnşaat firması ortaklarına teşekkür etti. Başkan Özcan yaptığı konuşmada; “Hayr için yarışan bir milletiz. Nerede yardıma ihtiyacı olan bir insan olsa ilk koşacak millet bu Türk milletidir. Bağlar Mahallemizde yıllardır bir camii eksikliğimiz var idi. Bu konuda hemşehrilerimizin bizlerden beklentileri yüksekti. Sonrasında bu bölgede yaptığımız 18. imar uygulaması ile konutlaşmaya açmıştık. Bu bölgede konut yapımı gerçekleştiren Baykent İnşaat ortaklarının bu bölgede camii yapmak istemeleri üzerine gereken çalışmaları yaptık. İlçe Müftülüğümüz de bu konuda yardım kampanyası başlatarak bu güzel çalışmaya ortak oldular. Ben Baykent Caminin yapılmasına vesile olan Baykent İnşaat firması ortaklarına teşekkür ediyorum” dedi.

Baykent İnşaat ortaklarından Ercan Bayrakçıoğlu ise yaptığı açıklamada, konut çalışmalarının yanı sıra Niksar’a bir eser bırakmanın kendilerine büyük bir mutluluk verdiğini söyleyerek, desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ettiler.

İlçe Müftüsü Ali Canbolat ise yapımına başlanacak olan camiye ön ayak olan Baykent İnşaat ile Niksar Belediyesine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından kurban kesimi gerçekleştirerek, Baykent Caminin temel atma töreni gerçekleştirildi.