BAŞKAN ÖZCAN ÖĞRENCİLERİN HEYECANLARINA ORTAK OLDU

Haziran 08, 2018
BAŞKAN ÖZCAN ÖĞRENCİLERİN HEYECANLARINA ORTAK OLDU

2017-2018 eğitim-öğretim yılının tamamlanmasının ardından Niksar’da öğrenciler karne heyecanı yaşadı.

Karne dağıtımı dolayısıyla Gazi Ahmet İlköğretim okulunda tören düzenlendi. Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’ın katıldığı törende öğrencilere karneleri ve başarı belgeleri verildi.

Sınıflarda öğrencilerle karnelerini verdikten sonra bir süre onlarla sohbet eden Belediye Başkanı Özdilek Özcan, çocuklardan iyi bir yaz tatili geçirerek dinlenmelerini, tatil süresi içerisinde bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu. Başkan Özcan yaptığı konuşmada; “Gazi Ahmet İlkokulunda düzenlenen yıl sonu programında 2017-2018 eğitim-öğretim yılını tamamlayarak karne heyecanı yaşayan öğrencilerimizin heyecanına ortak olduk. Sevgili çocuklar ve velilerimiz; Her yıl düzenlediğimiz 'Çocuklar okusun diye' adlı yarışmamızı, bu yılda gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin yaz tatili boyunca okuduğu kitapların sayfa sayılarını bir kâğıda yazarak, ailelerinin okuduklarından emin olmaları sonrası sayının altına imzalarını atacaklar. Şimdiden öğrencilerimize başarılar diliyorum. Ayrıca yoğun bir eğitim-öğretim dönemini başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi, onları destekleyen bütün veli ve öğretmenlerimizi kutluyor, iyi tatiller diliyorum” dedi.