BESLENME ODAKLARI BEĞENİ TOPLUYOR

Haziran 28, 2018
BESLENME ODAKLARI BEĞENİ TOPLUYOR

Niksar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde kurulan Sokak Hayvanlarını Besleme Odakları beğeni topluyor.

Niksar Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte su ve yiyecek bulmakta zorlanan sahipsiz hayvanların imdadına yetişiyor. Belediye ekipleri, hayvanların aç ve susuz kalmaması için ilçenin çeşitli yerlerine "Sokak Hayvanlarını Besleme Odağı" kuruldu.

Hayvanların beslenmesi için çalışma yürüten temizlik işleri müdürlüğü ekipleri, aynı zamanda kulak küpesi bulunmayan köpekleri de toplayarak, Niksar Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Merkezi’nde bakıma alarak, kısırlaştırılıp tekrardan doğaya salınıyor.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan beslenme odağı için vatandaşların desteğini beklediklerini belirterek, "Beslenme odaklarımızı günlük taze tutmaya çalışıyoruz. Özellikle sıcak yaz günlerinde hayvanlarımız susuzluk ve açlık çekiyorlar. Bu konuda halkımızdan ev ve işyerlerinin önlerine su ve mama bırakmaları ricasında bulunuyoruz " ifadelerini kullandı.