BAŞKAN ÖZCAN, YKS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Haziran 29, 2018
BAŞKAN ÖZCAN, YKS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, yayımladığı mesajında Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek öğrencilere başarılar diledi.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na milyonlarca öğrencinin katılarak, alın teri dökeceklerine dikkat çeken Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, öğrencilerin rahat bir sınav süreci geçirmeleri için sınav saatlerinde sessizliğin önemine değinerek; ‘’YKS sınavına girecek olan öğrencilerimize başarılar diliyorum. Niksar Belediyesi olarak, sınav için kentteki bütün kurum ve kuruluşlar ile işbirliği içinde, gerekli hazırlıkları yaptık. Öğrencilerimizin gireceği sınavlarda herhangi bir rahatsızlığın olmaması için de gerekli tedbirler alındı. Her bir öğrencimizin gireceği bu sınavlarda umduğu başarı ve dereceyi yakalamasını diliyorum’’ ifadelerini kullandı.