MÜFTÜ CANBOLAT’TAN, BAŞKAN ÖZCAN’A VEDA ZİYARETİ

Temmuz 12, 2018
MÜFTÜ CANBOLAT’TAN, BAŞKAN ÖZCAN’A VEDA ZİYARETİ

İzmir’in Urla ilçesine tayini çıkan Niksar Müftüsü Ali Canbolat, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’a veda ziyaretinde bulundu.

Başkan Özcan, 6 yılı aşkın süredir Niksar’da görev yapan Müftü Canbolat’a yeni görev yerinde başarılar diledi. İlçede görevli iken vermiş olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür eden Başkan Özcan; “Belediye olarak Müftülüğümüzün düzenlediği programlara destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Hatırlanacağı üzere Müftülüğümüzle ortaklaşa Kadir Gecesi etkinliği düzenlemiştik. Güzel bir birliktelik oluşturduk. Müftülüğümüz de dahil, Belediye olarak Niksar’daki kurum ve kuruluşlarla işbirliği ve uyum içerisinde çalışmaktayız. İzmir’in Urla ilçesine tayini çıkan sayın Müftümüz, ilçemizdeki görev süresi içinde çalışkanlığı ve üretkenliği ile dikkat çekmiştir. Kendisine yeni görev yerinde sağlık ve başarılar diliyorum” dedi.

Üç yılda ilçede birçok hizmetleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Niksar Müftüsü Ali Canbolat ise; “Veda ziyaretlerimiz çerçevesinde Niksar belediye başkanımız sayın Özdilek Özcan beyefendiye ziyarette bulunduk. Hizmetlerimiz sırasında zaman zaman belediyemizden destek aldık. Yakın ilgisinden dolayı değerli başkanımıza teşekkür eder, güzel Niksar'mıza yakışır hayırlı hizmetlerde kendilerine kolaylıklar dilerim" dedi.