GALERİCİLER SİTESİNDE SONA YAKLAŞILDI

Temmuz 19, 2018
GALERİCİLER SİTESİNDE SONA YAKLAŞILDI

Niksar Belediyesince projelendirilen Galericiler Sitesinde sona gelindi.

Niksar Belediyesi ekiplerince projelendirilen ve Danişmend Gazi Bulvarında yapımına devam eden Galericiler Sitesi projesinde Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan incelemelerde bulundu. Proje kapsamında yapım çalışmalarını sürdüren ekibi ile sohbet eden Başkan Özcan, projeyi kısa sürede bitirmeyi planladıklarını söyledi.

İşyeri satışlarının başladığını belirten Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan yaptığı açıklamada; “İlçemizde hizmet veren galerici esnaflarımız için Danişmend Gazi Bulvarında yapımını sürdürdüğümüz Galericiler Sitesi projemiz için çalışmalarımız devam ediyor. İnşaatımızın şu anda çatı kısmında faaliyetlerimiz sürüyor. Projemiz kapsamında çalışmalarını sürdüren ekibimizin sabah çaylarına ortak olduk. Çalışan kardeşlerimize kolaylıklar diliyorum” dedi.