BAŞKAN ÖZCAN ÜNYE’DE SUNUM YAPTI

Temmuz 21, 2018
BAŞKAN ÖZCAN ÜNYE’DE SUNUM YAPTI

Tarihi Kentler Birliği Ünye buluşması kapsamında gerçekleştirilen toplantıda Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan sunum yaptı.

445 Belediyenin bağlı olduğu Tarihi Kentler Birliği buluşmaları kapsamında Ünye’de düzenlenen toplantıya katılan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan katılımcılara yapılan çalışmalar hakkında sunum yaptı.

Tarihi Kentler Birliği buluşmaları kapsamında Bölgenin tarihi ve kültürel yapıları ele alınıyor. Bu kapsamda Karadeniz bölge toplantıları Ordu’nun Ünye ilçesinde düzenlendi. 2 gün boyunca sürecek toplantılara, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Tarihi Kentler Birliği Başkanı Nihat Çiftçi ve bölge Belediye Başkanları katıldı.

Düzenlenen toplantıda konuşma yapan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, ecdat miraslarını gelecek nesillere taşımak adına gerekli çalışmayı yapacaklarını belirterek, Niksar’da restorasyon ve müze yapım çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. İlçede yapımı tamamlanan restorasyonlar ile devam eden projeler hakkında sunum yapan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, tarihin kazanımı konusunda kendilerine büyük emekleri dokunan Tarihi Kentler Birliği Onursal Başkanı ve Çekül Vakfı Genel Başkanı Prof.Dr.Metin Sözen ile buluşmaya ev sahipliği yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a teşekkür etti.