ŞAMPİYON NİKSAR!

Temmuz 22, 2018
ŞAMPİYON NİKSAR!

Tokat Amatör Ligi U-11 kategorisinde şampiyon Niksar Belediyespor oldu.

Tokat Amatör Ligi U-11 kategorisinde mücadele eden Niksar Belediyespor Futbol Takımı ligin bitimine bir hafta kala Tokatspor’u farklı mağlup ederek şampiyonluğu garantiledi.

Teknik Direktör Murat Akatay yönetiminde Tokat Uzunburun Tesislerinde sahaya çıkan Niksar Belediyespor takımı, maç başlangıcından itibaren üstün bir şekilde oynadığı Tokatspor’u 8-0 mağlup etti. Ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Niksar Belediyesporlu futbolcu ve teknik heyeti maç sonunda büyük bir sevinç yaşadılar.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan konuyla alakalı yaptığı açıklamada, Niksar Belediyespor altyapının yıllar geçtikçe daha da güçlendiğini belirterek, Niksar Belediyespor Alt Yapı Sorumlusu Murat Akatay ile futbolcuları kutladı. Başkan Özcan yaptığı konuşmada; “Niksar Belediyespor U-11 Futbol Takımımızda formalarını gururla terleten evlatlarımız bugün Tokat Spor'u 8-0 mağlup ederek, ligin bitimine bir hafta kala şampiyon olmayı garantiledi. Şampiyon olan takımımız oyuncu ve teknik ekibini yürekten kutluyorum” dedi.