BAŞKAN ÖZCAN, 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI’NI KUTLADI

Temmuz 24, 2018
BAŞKAN ÖZCAN, 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI’NI KUTLADI

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, yayımladığı mesajında 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutladı.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada; “Halkın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacını karşılayan gerek yerel, gerek ulusal basında hakkıyla görev yapan basın çalışanlarımızı tebrik ediyorum. Basın sektörü zor ve meşakkatli bir alandır ve günün 24 saati görev başında kalmayı gerektirir. Toplumun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması gibi önemli bir görevi yerine getiren basın çalışanlarımız, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturulması gibi önemli görev ve sorumlulukları üstlenmektir. Özelde ilimiz ve ilçemizle ilgili haberlerde birlik ve beraberliğimize sahip çıkarak, duyarlı, özverili ve sorumlu habercilik anlayışıyla basın sektörüne emek veren basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyorum." dedi.