“BU MEMLEKET BİZİM”

Temmuz 30, 2018
“BU MEMLEKET BİZİM”

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Kelkit Irmağı çevresine çöp ve hafriyat döken kişilere tepki gösterdi.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Kelkit Irmağı çevresine çöp ve hafriyat dökenler hakkında cezai işlem uygulayacaklarını bildirdi. Başkan Özcan yaptığı açıklamada Niksarlı hemşehrilerine seslenerek; Evlatlarımıza miras bırakacağımız bu güzel şehri gelin hep birlikte koruyalım. Çünkü bu memleket bizim” dedi.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan yaptığı açıklamada; “Değerli Niksarlı hemşehrilerim, Kelkit Irmağı yanında bulunan alana kimliği belirsiz kişiler tarafından tüm uyarılarımıza rağmen çöp ve hafriyat dökümü yapılmaktadır. Bu alanımızı kamera sistemi ile 24 saat izleme yaparak, bilinçsizce yapılan bu davranış karşısında artık cezai işlemden kaçınmayacağız. Evlatlarımıza miras bırakacağımız bu güzel şehri gelin hep birlikte koruyalım. Çünkü bu memleket bizim” diyerek sözlerini sonlandırdı.