KADROYA GEÇEN İŞÇİLERLE TOPLU SÖZLEŞME İMZALANDI

Ağustos 17, 2018
KADROYA GEÇEN İŞÇİLERLE TOPLU SÖZLEŞME İMZALANDI

Niksar Belediyesi ile işçiler arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Taşerondan kadroya geçen belediye çalışanlarıyla toplu iş sözleşmesini Belediye Başkanı Özdilek Özcan imzaladı.

Niksar Belediyesinde düzenlenen imza töreninde konuşan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, kadroya geçen tüm çalışanlarını kutlayarak; “ İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz" diyen bir Peygamberin ümmetiyiz.  Bu kapsamda Belediyemizde taşeron olarak çalışan ve 24 Aralık 2017 tarihinde Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde çıkartılan 696 sayılı KHK ile taşeron işçilerin sürekli işçi kadrosuna geçen kardeşlerimiz ile toplu sözleşme imzaladık.  Çalışan kardeşlerimizin emeklerinin zayi olmaması adına gereken çalışmayı Belediye-İş Sendikası Tokat Şube Başkanı İsmail Duman ile tamamladık. Haklardan faydalanan tüm kardeşlerimize hayırlı olsun” dedi.

Belediye-İş Sendikası Tokat Şube Başkanı İsmail Duman ise yaptığı konuşmada, kadroya geçen işçiler ile ilgili gerekli düzenlemeyi yaptıklarını belirterek; “Belediyemizde kadroya geçen kardeşlerimizin haklarını yeniden düzenledik. Bu konuda en büyük desteği veren Niksar Belediye Başkanımız Özdilek Özcan’a sizler adına teşekkür ediyorum” dedi.