NİKSAR’DA RESMİ BAYRAMLAŞMA YAPILDI

Ağustos 21, 2018
NİKSAR’DA RESMİ BAYRAMLAŞMA YAPILDI

Niksar’da Kurban Bayramı dolayısıyla resmi bayramlaşma programı düzenlendi.

Niksar Belediyesi hizmet binasında düzenlenen resmi bayramlaşma törenine, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Başkan Yardımcısı Fatih Dönmezoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Halil Keskin, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ömer Özerdemir, siyasi parti temsilcileri ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Bayramlaşma programında konuşan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ise bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek,"Bayramlar birlik ve beraberliğin simgesi olan günlerdir. Her günümüzü böyle inşallah bayram tadında geçirmeyi Allah bizlere nasip etsin. Rabbim Niksar’ımızı bu güzel ve özel günlerde bu birlikteliği daim eylesin inşallah" şeklinde konuştu.

Bayramlaşma töreninin ardından protokol tarafından sırasıyla Şehit Mahmut Güler Polis Karakolu ziyaret edilerek görevli polis memurlarının bayramı kutlandı. Daha sonra Harmancık şehitlikleri ziyaret edilerek şehit kabirleri önünde dualar edildi. Programın son kısmında ise İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaret edildi ve Mehmetçiklerin bayramı kutlanarak bir süre sohbet edildi. Resmi bayramlaşma programı hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.