BAŞKAN ÖZCAN ZABITA PERSONELİYLE KAHVALTI YAPTI

Eylül 04, 2018
BAŞKAN ÖZCAN ZABITA PERSONELİYLE KAHVALTI YAPTI

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, 1-7 Ağustos tarihleri arasında kutlanan "Zabıta Haftası" etkinlikleri çerçevesinde, zabıta personeliyle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Niksar Belediyesi Kent Park Tesisinde Niksar Belediyesi zabıta personeliyle kahvaltılı toplantı yapan Başkan Özdilek Özcan, "7/24 mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan Zabıta Müdürlüğü personelimizin haftanı kutluyorum” dedi.

Mesaisini sokakta çalışarak tamamlayan zabıta personelinin diğer çalışanlara oranla daha ağır sorunlarla yüz yüze geldiğine işaret eden Başkan Özcan, "Belediye denilince ilk akla gelen sizlersiniz. Niksar’ın kalbi, atardamarları, gülen yüzleri sizlersiniz. 192 yıllık bir teşkilattan bahsediyoruz. Görev ve sorumluluklarınız sizlere önemli yükler getiriyor. Bu yüklerin altında kalmadan, özverili, çalışkan ve adaletli biçimde çalışmaya devam edeceğinizi biliyorum. Umarım hepimiz için güzel şeyler olur. Siz değerli zabıta arkadaşlarımın zabıta haftasını ve zabıta teşkilatının 192’nci kuruluş yıldönümlerini kutluyorum. Görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.