GÜREŞ HEYECANI NİKSAR’DA YAŞANACAK

Eylül 11, 2018
GÜREŞ HEYECANI NİKSAR’DA YAŞANACAK

Niksar Belediyesi ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü işbirliği ile 16 Eylül 2018 Pazar günü Geleneksel Ahi Pehlivan Büyük Karakucak Güreşleri Festivali gerçekleştirilecek.

Niksar Belediyesince her yıl düzenli olarak tertiplenen Geleneksel Ahi Pehlivan Büyük Karakucak Güreşleri Festivali bu yıl 16 Eylül 2018 Pazar günü saat 10.00’da Ahi Pehlivan Türbesi önünde yapılacak dua ile başlayacak. Akabinde katılımcılarla birlikte Çamiçi Yaylası Er Meydanına hareket edilerek, güreş müsabakaları başlayacak. Programda ayrıca Niksar Ticaret ve Sanayi Odası ve S.S. Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi tarafından ahi pilavı ikram edilecek.

Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Özdilek Özcan; “Bu yıl 3.’sünü düzenleyeceğimiz Geleneksel Ahi Pehlivan Büyük Karakucak Güreşleri Festivalini 16 Eylül 2018 Pazar günü saat 10.00’da Çamiçi Yaylası Er Meydanında gerçekleştireceğiz. Düzenlenecek olan etkinliğe tüm halkımız davetlidir” dedi.