BAŞKAN ÖZCAN AŞURE DAĞITTI

Eylül 24, 2018
BAŞKAN ÖZCAN AŞURE DAĞITTI

Muharrem ayı münasebetiyle Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan tarafından vatandaşlara aşure dağıtımı yapıldı.
Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Muharrem ayı dolayısıyla Niksar’da beş bölgede düzenlenen programda ilçe sakinlerine aşure ikram etti.
İlçe sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte vatandaşlara aşure ikramında bulunan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, ilçe sakinlerinin Muharrem ayını ve Aşure gününü kutladı.
Programda Muharremi Şerif Ayı ve Aşure Gününün önemine değinen Belediye Başkanı Özcan, “Aşure, farklılıklarımıza karşı birlikteliğin, dayanışmanın, paylaşma ve hoşgörünün aynı kapta bir araya gelerek bolluk ve berekete dönüşmesinin simgesi olmuştur. Bereketin, hayrın, paylaşmanın, sevginin ifadesi Aşure gibi birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun” dedi.
Niksar Belediyesi ekiplerince Niksar Belediyesi önü, Cumhuriyet Meydanı, Saat Kulesi, Petrol Mevkii Niktaş önü ve Keşfi Meydanında aşure ikramı yapıldı.