BAŞKAN ÖZCAN’DAN ZİÇEV’E DESTEK

Ekim 02, 2018
BAŞKAN ÖZCAN’DAN ZİÇEV’E DESTEK

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, geçtiğimiz günlerde çıkan yangın nedeniyle zarar gören ZİÇEV Niksar Şubesi’ni ziyaret etti.

Geçtiğimiz Pazar günü çıkan yangın neticesinde zarar gören ZİÇEV Niksar Şubesi’ni ziyaret eden Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, kuruma geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Kurum müdürü Seray Kaynar’dan yangın hakkında bilgiler alan Başkan Özcan Niksar Belediyesi olarak gereken desteğin sağlanacağını belirtti. Niksar Belediyesi Temizlik İşleri Personelinin çalışmalarını sürdürdüğü ZİÇEV’de açıklamada bulunan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan; “Hafta sonu çıkan yangın bizleri ziyadesiyle üzdü. Merkezimizin eski haline gelmesi için ekiplerimizle seferber olduk. Tüm hemşehrilerimizden merkezimize destek olmalarını rica ediyoruz” dedi.

ZİÇEV Niksar Şubesi’ne destek vermek isteyen hemşehrilerimiz için; Ziraat Bankası Niksar Şubesi – Hesap No: 12091822-5001 - IBAN No: TR64 0001 0002 4212 0918 2250 01