BAŞKAN ÖZCAN DİN GÖREVLİLERİYLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Ekim 05, 2018
BAŞKAN ÖZCAN DİN GÖREVLİLERİYLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, “Camiler ve Din Görevlileri” haftası dolayısıyla ilçedeki din görevlilerine kahvaltı verdi.

“Camiler ve Din Görevlileri” haftası münasebetiyle Niksar Belediyesi Kent Park Tesisinde düzenlenen etkinliğe; İlçe Müftüsü İsa Solmaz ve Niksar’da görev yapan din görevlileri katıldı.

Kahvaltıda konuşan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan; “ Mihrabında imam, kürsüsünde vaiz ve minaresinde müezzin olmak ve bu şerefli görevi ifa etmek üzere ömür sarf eden siz değerli din görevlilerimize davetimize katıldığınız için teşekkür ediyor ve hoş geldiniz demek istiyorum. 1-7 Ekim tarihleri arasında “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” olarak kutlanmaktadır, haftanızı kutluyoruz. Sizler çok önemli bir görevi ifa ediyorsunuz. Tüm din görevlilerimizin  “Camiler ve Din Görevlileri” haftasını kutluyorum” dedi.

İlçe Müftüsü İsa Solmaz ise yaptığı konuşmada, kahvaltıyı organize eden Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’a teşekkür etti.