HAFTASONU NİKSAR’DA ORYANTİRİNG HEYECANI YAŞANACAK

Ekim 10, 2018
HAFTASONU NİKSAR’DA ORYANTİRİNG HEYECANI YAŞANACAK

Türkiye Oryantiring Şampiyonası 1. Kademe Niksar Ayvazsuyu ve Uluslararası Niksarcup yarışması 13-14 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.
Uluslararası düzeyde yapılacak yarışlara birçok ülkeden sporcunun katılım sağlaması bekleniyor. Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Niksar’ın turizmi ve uluslararası tanıtımı konusunda yarışların Niksar için önemli olduğunu vurgulayarak, “Oryantiring sporu ilçemizin markası haline geldi. Tüm dünyada ilgiyle takip edilen oryantiring branşında ilçemizde birçok gencimiz ter döküyor. Gençlerimizin gelişimi ve oryantiringte daha büyük başarılar sağlamak adına böylesine büyük etkinliklere ev sahipliği yapmak bizleri mutlu ediyor. Ayrıca yapılacak yarışların bu yılki adının Niksar Ayvaz Suyu Yarışı olması ayrıca bizleri gururlandırdı. Bu sayede hem ilçemizin tanıtımını yaparken ayrıca 1400 yıllık şifa kaynağımız Ayvaz Suyumuzu tüm dünyaya duyuracağız” dedi.
YARIŞMA PROGRAMI;
13 Ekim 2018 Cumartesi günü saat 10:00 da Çamiçi Yaylasında Uzun Mesafe Yarışı, (Ödül Töreni Saat 15:30)
13 Ekim 2018 Cumartesi günü saat 19:30 da Şehir Merkezinde Gece Oryantiring’i Yarışı, (Ödül Töreni Saat 21:30)
14 Ekim 208 Pazar Günü günü saat 10:00 da Çamiçi Yaylasında Orta Mesafe Yarışı, (Ödül Töreni Saat 15:30)