NİKSAR’DA HEDEF BAL LİGİ

Ekim 20, 2018
NİKSAR’DA HEDEF BAL LİGİ

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Niksar Belediyespor Futbol Takımının antrenmanına katılarak, yarın başlayacak sezon öncesinde futbolcular ve teknik heyetle bir araya geldi.

Tokat Amatör Kümede iki sezon üst üste şampiyon olan Niksar Belediyespor Futbol Takımında bu yılda hedef şampiyonluk. Bu yıl yapılan transferler ile takımın güçlü bir hale gelmesini sağlayan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, yarın Zile Belediyespor ile deplasmanda oynanacak maç ile başlayacak sezon öncesinde takımı ziyaret etti. Hedeflerinin bu yıl şampiyon olarak Bölgesel Amatör Ligine yükselmek olduğunu belirten Başkan Özcan, takıma güvendiklerini söyledi. Ziyarette konuşan Başkan Özcan; “İki yıldır amatör kümede şampiyonluk yaşıyoruz. Bu yıl yine şampiyonluk yaşayıp, Niksar Belediyesporumuzu Bölgesel Amatör Ligte görmek istiyoruz. Teknik Direktörümüz Dursun Toprak liderliğinde yeni bir takım kurduk. İnşallah bu kurduğumuz takım ilçemize büyük başarılar kazandıracak. Güzel ve fairplay içerisinde bir sezon geçirmeyi temenni ediyoruz. Niksarlı hemşehrilerimizden takımlarına sahip çıkmalarını ve her maçta desteklemelerini rica ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından yeni sezonun kazasız bir şekilde tamamlanması için dua edilerek kurban kesimi gerçekleştirildi.