BAŞKAN ÖZCAN’DAN VEFA ZİYARETLERİ

Ekim 20, 2018
BAŞKAN ÖZCAN’DAN VEFA ZİYARETLERİ

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, ilçedeki yaşlı ve hasta büyüklerini ziyaret etti.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, fırsat buldukça ilçedeki yaşlı ve hasta vatandaşları ziyaret ederek, onlara moral veriyor. Başkan Özcan, ziyaretlerde taleplerini de dinleme imkanı buluyor.

Başkan Özcan, ilçede yaşayan büyüklerini her fırsatta ziyaret ettiklerini ifade ederek, "Belediyedeki yoğun mesaimiz arasında yaşlılarımızı ve hastalarımızı unutmuyoruz. Fırsat buldukça mutlaka ilçemizdeki hasta ve yaşlıları evlerinde ve hastanede ziyaret ederek, moral vermeye gayret ediyoruz. Her zaman halkımızın iyi gününde olduğu gibi kötü günlerinde de yanlarında oluyoruz. Allah sevdiği kuluna dert verir. Hiç şüpheniz olmasın derdi veren dermanı da verir. Sizlere olan saygımız ve sevgimiz sonsuzdur. Siz değerli vatandaşlarımıza hizmet etmek adına gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bize dua edin yeter. Hayır dualarınız sayesinde bu güzel ilçemize ve bu ilçenin değerli insanlarına daha çok hizmet edeceğiz" dedi.

Evde Yemek ve Evde Temizlik hizmetlerinin aralıksız sürdüğünü belirten Başkan Özcan, bu hizmet ile sayısız hemşehrilerine hizmet verdiklerini belirtti.

Vatandaşlar da, ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Başkan Özdilek Özcan'a teşekkür ettiler.